marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Stilla natt, långa natt..

Publicerad 2012-12-07 18:54:34 i Allmänt,

I natt har jag suttit uppe och skrivit tenta, i bland blir det verkligen inte helt bra med -9 timmar i tidszon. Tentan va lagd mellan 23-05 min tid, så det var bara att natta Per och sedan sätta sig och skriva. 02.30 lämnade jag in tentan utan att överhudtaget läst igenom vad jag skrivit, så nu är det bara att hopppas att jag inte skrivit hur tokigt som helst!
 
I går kväll innan tentan var vi för övrigt på en julmiddag med Pers jobb! Det var för alla anställda med respektive, väldigt kul att få se vad det är för folk Per jobbar med! De flesta är gamla som gatan men väldigt trevliga! Pers chef var den gulligaste jag sett, en kort och korpulent liten indier med pluffsiga kinder och glasögon, som pratar snabbt och väldigt glatt med indisk dialekt. Han påminnde lite om en seriefigur! Sen hjälper det ju att jag och Per är rätt långa så kontrasterna blir lustiga.
 
Det enda negativa med kvällen var att den tog plats på en kinarestaurang och det är den värsta typ av mat jag vet. Men det var bara att hålla god min när det serverades soppa med slemkoncistens och oidentifierbara klumpar. Största missen var när det kom efterrätt. Såg ut som ett chokladwinerbröd så jag tog en förväntansfull tugga - och det visade sig vara nån sörja av mosade svarta bönor. Huuuuuu....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela