marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

American Swedish Institute och finmöte!

Publicerad 2012-11-26 19:04:57 i Allmänt,

På lördagen åkte vi till American Swedish institute. En av mina tremänningar jobbar där och de andra i familjen är också engagerade och jobbar frivilligt på olika tillställningar. Det var nästan Svenskare än Sverige men härligt att se hur populärt det var! Man blir väldigt patriotisk!
 
Efter att ha sjungit lite staffan stalledräng i barnens luciaatteraljer som vi lånade, hade vi bestämd lunchdate med en mycket speciell person nämligen...
...Rachel!! Sjukt roligt!
Rachel är från början kompis med min kompis Malin som var på ett highschool year i Minnesota. Sedan hälsade Rache på i Sverige för några sommrar sedan och då lärde jag känna henne. I våras gjorde hon en utbytestermin i Uppsala och bodde i huset tvärs över gatan från mig och nu var alltså jag i Minnesota och kunde träffa henne! Varvet runt!  
 
På kvällen gick vi med släkten till en "Treelightning ceremony", det sjungs en massa jullåtar och sedan räknar man ner och hela parken tändes upp av juleljus och en och annan raket! En mysig tradition tycker jag!
 
PÅ söndagmorgonen tog vi flyget tillbaka till värmen och var så tacksamma över vädret här!! Från att frysa i tjocktröjor och jackor till att svettas i jeans och linne, det var härligt!! Avslutar med en härlig släktbild från helgen! Tack Elisabeth och hela familjen för den här helgen, det var superkul att hälsa på er!

Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2012-11-26 19:26:39

Marit och Per, det var jättekul att ha er hos oss!! Hoppas vi ses i Styrsjöbo i vår/sommar!

Postat av: Sanna

Publicerad 2012-11-26 23:34:10

Haha. Du ser kort ut Marit på familjebilden!!

Svar: ja, jag har en ståtlig släkt!
Marit Häljebo

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela