marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Man ser inte skogen för alla träd

Publicerad 2012-10-25 05:55:00 i Allmänt,

Vi har bott här i 1,5 månad och inte förrän igår har vi tagit oss tid att titta på vårt eget downtown här i Sunnyvale. Nu är det väl kanske inte så konstigt för just den här staden är framförallt en "boendestad" där de allra flesta pendlar så som Per (om man nu kan kalla 10 min för pendling...). Men igår tog vi oss i kragen och åkte in till vårt centrum och blev faktiskt positivt överraskade då det visade sig att vi har en liten, trevlig restauranggata!
 
När vi ändå var igång med "första gången grejer" passade vi även på att äta vår första amerikanska hamburgare! Är det förresten inte lite imponerande att vi inte ätit en enda hamburgare förrän nu? Dock har vi fortfarande inte ätit snabbmatshamburgarna då detta var på en pub så vi känner oss nöjda.
 
Fick även uppleva lite äkta amerikansk kultur i form av servitriser på puben i kläder där det visades upp både det ena och det andra...
 
Idag har vi förresten varit på cykeljakt igen utan lycka. Är numera på jakt efter en begagnad cykel som jag kan sälja innan jag åker hem, men även det verkar hopplöst att hitta... Tänk att det ska vara så svårt.
 
I brist på bilder som hör ihop med texten passar jag på att visa upp vårt svenskifierade middagsbord!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-10-30 11:25:42

Kollat här? :)
http://mikesbikes.com/about/san-jose-pg1030.htm

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela