marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Giraffer!

Publicerad 2013-02-18 05:26:00 i

I går gjorde jag min sista tur till Gilroy Outlets, kom hem med bland annat en tröja med giraffer på! Genialt mönster! Det har dessutom visat sig att det är fler än jag som tycker det; idag när vi gick på bio fick jag en stor kram av tjejen som tog emot biljetterna. Hon sa också att hon älskade mig men det var nog bara något hon sa "in the heat of the moment". Allt detta medan hon hyllade min girafftröja, haha. Amerikaner alltså, de slutar aldrig att överraska! 

Annars har vi spenderat dagen såhär. Det är fortfarande "vinter" här, den första officiella vårdagen är i nästa vecka. Meeeen med svenska mått mätt är det högsommar! tyvärr ska det bli lite kallare nästa vecka, ca 15 grader... synd om oss..

Kommentarer

Postat av: Gösta Andersson

Publicerad 2013-02-21 15:26:18

Hm, jag blir så sugen på att komma tillbaka. Minus 17 grader idag på morgonen. Men jag har lackförseglat och rekonditionerat bilen å den känns som ny. Du kommer att åka ståtligt från Arlanda! Kram Pappa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela