marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Lugnet före stormen

Publicerad 2013-01-30 17:51:55 i Allmänt,

Det blir inte så mycket bloggande just nu och det beror väl i ärlighetens namn på att jag inte har så mycket att blogga om. Den här veckan behöver Per jobba mycket då de har ett stort projekt som håller på att avslutas plus att han ska vara ledig nästa vecka. 
Vi får nämligen besök igen, denna gång av Pers föräldrar Lena och Anders. De kommer redan i morgon kväll och stannar i 10 dagar! 
 
För egen del har jag börjat med en ny kurs, läser Engelska den här terminen. Det är betydligt mer att göra i den här kursen och det där med grammatik är väl kanske inte det roligaste på jorden just nu.. Dock märker jag att det är väldigt nyttigt, tydligt att man inte kommer ihåg särskilt mycket sen gymnasiet.
 
Ska inte säga att jag har hemlängtan än, men däremot börjar det kännas helt ok och rent av väldigt kul att åka hem om 1, 5 månad! Jag börjar känna mig rätt klar med USA och längtar efter mina vänner och den svenska maten! Kalifornien i all ära, men det är inte mycket som slår svensk sommar i Styrsjöbo.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-30 20:28:51

Näe, inte ens Amerikatt kan slå den pärlan!

Plus att jag vill komma och hälsa på i Uppsala och gå på nation igen! (lovat min kompis Erika ytterligare ett Bittburger glas :P)

Postat av: Sara

Publicerad 2013-01-30 20:29:49

Det var Sara som kommenterade förresten...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela