marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Vårens planer

Publicerad 2013-01-11 19:16:19 i Allmänt,

I går åkte mina föräldrar hem vilket innebär att nu är vi ensamma här för första gången på över tre veckor. Tiden bara springer iväg och om två månader landar jag i Sverige igen. Huvaligen! Börjar dock kännas som att det ska bli ganska skönt att åka hem så småning om, jag saknar alla vänner där hemma! 
 
Men innan det är dags att åka hem har vi massor att göra, känns som att hela våren är fullspäckad! Vi börjar redan i helgen med att åka till San Fran och gå på musikal och sedan bo på hotell en natt, lyx lyx! Efter Les Miserables har vi blivit rena rama musikalknarkare, igår kväll såg vi på Sound of music och imorgon blir det alltså musikal live, närmare bestämt The Lionking. 
 
Innan jag åker hem ska vi även hinna med en helg i Las Vegas och så kommer Pers föräldrar på besök i början av februari. VI har även pratat om att eventuellt åka på Spa någon helg, vi får se hur det blir med det. Så om de första fyra månaderna här gått snabbt kommer nog de här två sista månaderna att flyga iväg! 
 
Jag måste även hinna med att plugga lite, mina kurser tar slut nu på fredag och då ska två uppsatser in. Och med tanke på allt besök har jag hunnit med i princip ingenting av det, så nu blir det full rulle! Därmed ska jag sluta skriva här nu och ta tag i böckerna istället!
såhär kan det se ut en kväll på motorvägen.

Kommentarer

Postat av: helen

Publicerad 2013-01-12 10:29:36

Den där bilden känner jag igen, mycket bilåka är det i USA, men också otroligt mycket annat. Kul och spännande har det varit att hälsa på. Tack för en fantastisk tid och kram till er båda.

Postat av: Henrik

Publicerad 2013-01-12 12:11:02

Om ni gillar musikaler så är ju Vegas helt klart rätt ställe att åka till. Finns shower i de flesta olika segment. Det är dock rätt dyrt kan jag tycka (jag såg en show om Beatles). Se till att inte tappa bort Per bara i ett Casino, risken finns ju att han kan gå lika vilse som jag gjorde när jag var där.

Sen kan jag inte nog poängtera det magiska med att flyga helikopter ut till Grand Canyon (man kan dessutom hämtad med Limosin).

Gällande hotell så får ni vara väldigt uppmärksamma på att det ni betalar hemma inte kommer att vara slutpriset. Frukost ingår sällan samt att dom tar en resortfee på 15-25dollar per dag och person.

Postat av: Lena Rollmar

Publicerad 2013-01-12 18:47:34

Vilka upplevelser ni fått varit med om! Att få vistas i USA, i er ålder, och fått tillgång till dessa möjligheter är en bonus i era liv. Att sedan få komma hem till lilla Sverige med alla minnen och kanske blir det så att ni skapar förutsättningar för fler spännande upplevelser.

Jag ser fram emot att få träffa er båda!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela