marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Hemma!

Publicerad 2013-03-12 21:10:11 i Allmänt,

I Söndags morse landade jag åter på svensk mark. Resan gick över förväntan, fick en suverän plats med benutrymme, så jag kunde verkligen inte klaga. Som pricken över i, grädden på moset, ljuset i horisonten etc etc så hade jag självaste Björn Ranelid precis framför mig. Vilken lycka! Vi stod även sida vid sida vid bagageutlämningen, där han visslade högt och ljudligt på klassisk musik för alla som ville höra. 
 
När jag kom ut i ankomsthallen möttes jag av en härlig välkomstkommité, med svensk flagga och välkommen hem-plakat, hund och brorson och hela paketet! 
 
Just nu befinner jag mig i Underbara Dalarna och insuper lite vinteluft.
(Detta är dock inte helt sannt för idag satt jag faktiskt på altanen i stugan i Leksand och kunde sola lite i bara t-shirt.)
 
Men vad härligt det är med vinter ändå hörrni! Luften är så frisk och det är mysigt att vara alldeles inbyltad i jacka och mössa. Eftersom vi har en tendens att längta ihjäl oss efter sommaren trots att det är ca 3 sommardagar per år som är riktigt härliga, tycker jag att vi kan börja längta efter vintern också! Det är nog nästan fler soliga vinterdagar än sommardagar att längta efter! Tänk på det till nästa år (oj vad jag kommera att få äta upp det här då, är ju lätt att säga när man haft 9 månader somamr mer eller mindre)!!
 
På Torsdag tar jag mitt pick och pack och flyttar hem till Uppsala! Ska bli så kul att träffa allt härligt folk igen!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela