marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Slutet

Publicerad 2013-03-09 01:36:02 i Allmänt,

Jaha, min sista kväll är här.
 
Idag gick flyttlasset med majoriteten av alla grejer, kvar är bara våra resväskor. Vi hade lyckats med konststycket att gå från 61kg på vägen hit, till att ha shopppat upp oss till 150 kg som nu är på väg hem. Vi känner oss stolta! 
 
I morgon i arla morgonstund skjutsar Per mig till flygplatsen och jag börjar denna långa resan hem.
07.50 på söndag morgon skall jag förhoppningsvis landa på svensk mark. Känns nästan overkligt.
Å ena sidan känns det som att vi åkte från arlanda för en månad sedan, sjukt att tänka att det då var början av september och både en höst och en vinter har förflutit sedan dess. Å andra sidan känns det som att jag inte har vait hemma på år ochdar och att det har hänt så mycket därhemma som jag missat.
Hur som helst ska det bli skönt när resan väl är över,eftersom jag just nu har både lite resfeber och en släng separationsångest. 
 
Vad kan man säga om dessa sex månader? Alla klyshor passar: Ett minne för livet, en upplevelse utöver det vanliga, once in a lifetime och alldeles alldeles underbart! 
 
Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer, men ett som är säkert är att bloggen är nu på upphällningen. Det kanske kan trilla n ett inlägg efter hemkomst, men sen får det nog vara slut.
 
SES SNART!
 
P.S.
Per stannar till den 21 mars, på grund av jobb och skattetekniska skäl. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela