marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Cocola och Anthropologie

Publicerad 2012-12-09 06:23:34 i Allmänt,

Igår gick vi en sväng på Santana Row, shoppinggatan jag tidigare skrivit om, och gick på vårt favoritcafé Cocola!
Chokladmousse på mörk, mjölk och vit choklad! MMMMMMMM!
 
På Santana Row ligger också min absoluta favoritbutik Anthropologie! De har både inredningsgrejer och kläder och jag vill ha allt som finns därinne. Tyvärr är det rätt dyrt så det har inte blivit så mycket, men jag kan gå runt där inne och klämma på grejer lääänge. Och igår blev jag kär, så jag och min andra kärlek Per köpte den här i julklapp till oss själva!
ja det är en filt och ja det kanske är lite märkligt att bli kär i en sådan, men visst är den fin?
 
Idag har vi varit på Gilroy Outlets igen, för Per ville införskaffa en nyårskostym. Förra året var han också på jakt efter en nyårskostym och gick då på Hugo Boss i Stockholm. Där hittade han en som var perfekt, men som kostade 6000kr... Så det blev ingen. Idag hittade vi samma kostym på Hugo Boss i Gilroy, för 2800kr! Så det blev två stycken! En svart och en grå! Så nu är Per dressed for sucess!
 
Dessutom blev det lite julklappshandling. Jag har tänkt ett par gånger nu att nu behöver inte Filip fler julklappar. Men så hittar man nån liten grej till och kan inte låta bli. Han kommer bli bortskämd gossen!
 
Det var det, nu ska vi slå in julklappar! Imorgon blir det en tur till San Francisco för att kolla in julstämmningen där!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela