marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Fredag i St Paul

Publicerad 2012-11-26 18:49:21 i Allmänt,

Fredagen efter Thanksgiving är den stora readagen i USA. Så självklart var vi tvugna att åka till Mall of America som jag tror är ett av USA:s största shoppingcentrum som också huserar ett tivoli mitt i köpcentret. Och i vanlig ordning när det är rea lyckades jag och Per bara handla saker som det var fullpris på. 
 
Eftersom det var så vansinnigt kallt ute var vi tvugna att kompletttera våra Kalifonienkläder en del, ny jacka och mössa till Stackars Per  (som bara hade en kavaj med sig!!) och vantar till mig. Det roliga är att vi den senaste veckan hade pratat om att det började bli så kallt hemma i kalifornien, och klagat över att man var tvugen att ha tjocktröja på sig på kvällarna.
Sedan kom vi till Minnesota och blev påminda om hur vinter känns på riktigt. Och då har de ändå haft en väldigt mild november.. Plötsligt tycker jag lite mer synd om er hemma i Sverige, man glömmer fort hur det känns! Jag som tyckt att det sett så mysigt ut på bilder hemifrån, nu vet jag bättre!
Per i ny och dyr men snygg och varm jacka!
 
Resten av dagen åkte vi på Sightseing i St. Paul, bland annat till en katedral och ett museum.
Två kalla Kaliforniabor, floden Missisippi och downtown St. Paul i bakgrunden
 
På kvällen åt vi fantastisk Thaimat på en restaurang och gick sedan på "Comedy Sportz" som var en föreställning med improvisationskomedi där publiken var med och ropade olika situationer eller ord eller liknande till komikerna på scen som de sedan var tvugna att följa. Riktigt kul! Tydligen finns något motsvarande i San Jose så det ska vi kolla upp! 
Jag blev utvald som en av tre domare i publiken och fick den stora äran att rösta med dessa fina grillvantar. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela