marithaljebo.blogg.se

If I can´t do it, Homie, it can´t be done

Söndagslunk

Publicerad 2013-02-11 04:45:23 i Allmänt,

Vi har hört talas om ett "friluftsområde" som ligger i grannstaden Mountain View och idag var det superfint väder så vi åkte dit för att utforska det hela. Det var faktiskt riktigt trevligt! Området ligger precis vid San Francisco Bay och det fanns flera gång/cykelvägar som man kunde vandra runt på. Dessutom ett mysigt café där man kunde sitta ut i solen och fika lite. Inte alls pjåkigt! 
 
Var verkligen härligt att ta en rejäl promenad utomhus i ett grönområde, vi tog en tur på strax över 1,5 timme. Det måste ni verkligen komma ihåg att uppskatta i Sverige, att man kan gå ut genom dörren och ta en promenad fina omgivningar! Här: vandra ut genom dörren och promenera på en mycket smal trottoar brevid en mycket stor bilväg och vänta en kvart om man vill komma över gatan. Det är inte en slump att jag mest promenerar på band inne på gymet om man säger så!
 
På väg till det här området åkte vi förbi Googles huvudkontor. Det är helt sjukt stort, massor av byggnader och även en egen gata. 

Kommentarer

Postat av: Lena Rollmar

Publicerad 2013-02-12 15:08:33

Mycket bra bilder! Du borde skaffa dig en systemkamera och vidareutveckla din talang.

Postat av: Lena Rollmar

Publicerad 2013-02-12 15:08:35

Mycket bra bilder! Du borde skaffa dig en systemkamera och vidareutveckla din talang.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marit Häljebo

Hösten 2012 går flyttlasset till San José, Kalifornien. Här kan du följa mitt och min sambos liv i det stora landet på andra sidan havet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela